Waarom een biercadeau geschikt is voor elke gelegenheid

1 min gelezen
biercadeau

Een cadeau uitzoeken is altijd weer lastig. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, diploma of welke viering dan ook: een cadeau uitzoeken is niet voor iedereen even gemakkelijk. Een leuk en origineel idee is het biercadeau: een cadeau voor de echte bierliefhebber of iemand die gewoon graag nieuwe dingen probeert.

Een biercadeau kan bestaan uit:

  • een pakket met dezelfde soort bieren zoals blonde bieren of IPA
  • een pakket met verschillende soorten bieren
  • een pakket met bieren en bierglazen
  • een zelf samengesteld pakket
  • een pakket met accessoires en bieren
Groot assortiment

Welke kies je?

Welk pakket je leuk vindt om cadeau te geven, dat is aan jou. Als jij denkt dat je de smaak van de ontvanger goed kent, dan is het leuk om zelf een pakket samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een aantal bieren met heel bijzondere etiketten want het oog wil natuurlijk ook wat. Misschien heb je juist niet zoveel inspiratie en wil je graag dat iemand met verstand van bier even met je meedenkt. In dat geval kun je kiezen voor vooraf samengestelde pakketten online. Deze zijn ook nog vaak een stuk beter betaalbaar dan dure pakketten in winkels. 

Diverse gelegenheden

Met accessoires erbij

Een pakket dat alleen uit bier staat is leuk maar wellicht ook een beetje saai. Wil je liever nog iets leuks erbij doen? Kies dan voor een bierpakket met glazen erbij! Bierglazen zijn vaak heel mooi en stijlvol. Je kunt ook een bierpakket zoeken met leuke accessoires zoals openers.