Uit eten Leiden doe ik best vaak tegenwoordig!

2 min gelezen

1Uit eten Leiden, ja dat is het onderwerp van vandaag! Ik ben laatst een heel goed restaurant tegen gekomen net iets buiten het centrum van Leiden. Hier heb ik heel erg lekker kunnen eten met mijn vrienden we hebben een hele goede avond gehad. Dit allemaal ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs. Ben jij van plan ook lekker te gaan eten dan raad ik het zeker aan om eens bij dit restaurant langs te gaan! Hier zal je zeker elke euro met een goed gevoel uitgeven. De mensen die er werken zijn ook nog eens heel spontaan en helpen je graag snel.

Hoe ben ik hier op gekomen.

1

Nou dat zit namelijk zo. Een goede vriendin van mij was een tijdje geleden jarig en zij gaf een feest. Na dit feest zouden we met zen alle lekker gaan eten bij een restaurant. We wisten nog niet precies waar we zouden gaan eten vandaar dat we even op het internet gaan zoeken naar leuke restaurantjes bij ons in de buurt en zo kwamen we met zoekwoorden als Uit eten Leiden dus uit bij een goed restaurant.

Hier zijn we naar binnen gelopen.

We hebben een grote tafel kunnen krijgen waar we rustig met de hele groep aan konden zitten. Na dat we allemaal wat hadden uitgekozen was het alleen nog wachten op het eten. Dit kregen we al vrij snel binnen en het was heel erg lekker wat mij betreft. De prijs bij het afrekenen was ook heel laag dat was mooi meegenomen!