Een nieuwe Vespa scooter kopen in Utrecht

2 min gelezen

Utrecht en Venetië lijken niet veel op elkaar, de grootste overeenkomst is de retro scooters die je ziet rijden. Dit zijn vaak Vespa scooters, die worden gemaakt door Piaggio, een Italiaans merk dat bijvoorbeeld ook Aprilia motoren maakt. Wil je een Vespa scooter aanschaffen in Utrecht maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder op deze pagina, hier lees je welke Vespa bromscooters en snorscooters er momenteel verkrijgbaar zijn, en waar je een Vespa goedkoop kunt bestellen.

Krap bij kas? Bij online webshop www.fastfuriousscooters.nl kun je ook een nieuwe scooter leasen. Bekijk direct de voorwaarden!

Wat maakt een Vespa scooter bijzonder?

Vespa is eigenlijk een lijn scooters van het merk Piaggio. In 1946 begonnen ze met de productie van een auto op drie wielen genaamd Ape, en een scooter die ze Vespa noemde. Ape betekent bij, en Vespa betekent wesp, vanwege de vorm en het geluid dat de motor maakt. Het design was direct een hit en er komen regelmatig nieuwe modellen uit op basis van nieuwe technologie, maar met die klassieke uitstraling.

Vespa scooter

Vespa LX en Vespa S

Dit zijn de oude modellen, je kunt deze Vespa scooters niet meer kopen. De opvolgers Primavera en Sprint zijn technisch weer een stukje beter, en het design is weer een beetje strakker. Beide modellen zijn als snorscooter of bromscooter verkrijgbaar. Je kunt online een Primavera of Sprint aanschaffen die goedkoper is dan in Utrecht, er zijn zelfs speciale modellen verkrijgbaar die je in de winkel niet snel zult vinden.

  • Een Vespa Primavera kopen: Deze scooter heeft nog steeds die klassieke vormen van de originele Vespa, maar onder de stalen kap schuilt moderne technologie die de scooter niet alleen sterker maar ook veiliger maakt. Je kunt naast de normale uitvoering met tweetakt of viertakt motor ook kiezen voor een Touring uitvoering of de speciale Settantesimo jubileum editie.
  • Een Vespa Sprint kopen: Dit is het sportieve broertje van de Primavera met strakke lijnen en een fijne wegligging. Je kunt de Sprint naast de normale kleuren ook laten voorzien van een speciale laklaag waarmee je zelfs matte kleuren kunt kiezen en goud of zilver. Ook de Sport SS editie is prachtig om te zien met zwarte banden met een witte streep.

Online bestellen met levering in Utrecht

Als je een Vespa snorscooter of bromscooter wilt kopen hoef je de deur niet uit, je kunt online namelijk alle nieuwe Vespa modellen aanschaffen in de webshop met levering bij jou aan huis in Utrecht. Dat is niet alleen eenvoudiger, je kunt er ook geld mee besparen. Je kunt er ook direct de nodige accessoires bij bestellen zoals een kettingslot of helm. Bij een Vespa is een jethelm bijvoorbeeld erg mooi om te dragen, dat is een open model waarmee je helemaal in stijl voor de dag komt in het centrum van Utrecht.

Bekijk direct alle Vespa scooters online bij https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-utrecht/, en als je vragen hebt neem je gewoon even contact op met de helpdesk.