Mooie bruidsmake up

1 min gelezen
bruidsmake up

Vandaag heb ik de afspraak gemaakt om  bruidsmake up uit te proberen. Eerdaags ga ik mijn aanstaande man het ja-woord geven en deze dag wil ik er dan bijzonder mooi tevoorschijn komen. Zelf ben ik hier niet zo handig in en daarom ga ik daarvoor naar Coiffure Paris. Hier werken stylisten die de mooiste creaties kunnen maken. Het is daarom voor mij een hele geruststelling dat er vandaag als het ware een proefdraai wordt gemaakt. Zo weet ik op mijn trouwdag wat ik kan verwachten en hoef ik niet in de stress te zitten of het wel mooi wordt.  bruidsmake up

Wat een mooi resultaat

Nadat ik verschillende foto’s had meegenomen van bekende mensen ben ik naar Coiffure Paris gegaan. Nadat zij de foto’s hadden bekeken hoe ik ongeveer mijn bruidsmake up wilde hebben, zijn zij aan de slag gegaan. Het resultaat was werkelijk verbluffend, precies zoals ik het in mijn gedachten had. Jammer genoeg moet ik nog even wachten tot mijn trouwdag, maar dat ik een stralende bruid ga worden, is één ding wat zeker is. 

Wil jij ook een proefdraai hebben van een kapsel of opmaak, maak snel een afspraak en ervaar het moment van een bijzonder mooie look en uitstraling.