Leuke mode in Barneveld

1 min gelezen
mode Barneveld

Bij Villa Varia heb je een enorme keuze aan mode in Barneveld. Ruim 40 winkels zijn hier onder één dak te vinden. Voor iedereen wat wils, van jong tot oud. Omdat ik op zoek was naar leuke kleding, ben ik hierna toe gegaan. Ik weet als geen ander dat ik hier altijd slaag. Er zitten hier ook zoveel leuke zaken, met zeer bijzondere spullen. De laatste keer dat ik hier was, was ik op zoek naar een cadeautje voor mijn moeder. Kwam er thuis pas achter dat ik deze vergeten was te kopen, maar had wel mijn auto vol met andere spullen.  mode Barneveld

Goed geslaagd

Samen met mijn dochter hadden wij besloten om naar Villa Varia te gaan op zoek naar mooie mode in Barneveld. Wij waren er al om 10.00 uur toen de winkels open gingen en tegen sluitingstijd moesten wij ons nog haasten om uit een winkel te komen voordat deze dicht ging. Deze keer waren wij beiden bijzonder goed geslaagd. Zeer leuke outfits, maar ook make-up behoorden tot de aankoop.

Wil jij ook een gezellig dagje gaan shoppen, kom dan naar Villa Varia en beleef een bijzonder dag. Het is zeker de moeite waard om hier een gezellig dagje uit van te maken.