Geweldige escape room aanbieding

1 min gelezen

Ik had een opleiding gevolgd aan het  RijnIJssel college in Presikhaaf. Ik had daar een opleiding gevolgd als marketing medewerker. Ik kwam nadat ik een aantal keer had gesolliciteerd uit op een bedrijf die mij graag wilde aannemen. Ik kreeg in een erg korte tijd een erg goede band met mijn collega’s op het werk. We hadden binnenkort een teamuitje en ik ging op zoek naar een leuk en uniek idee. Ik ging daarom op zoek naar inspiratie. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op het idee voor een escape room. Ik ging daarom op zoek naar escape room aanbieding .


Resultaten op het internet

Nadat ik een tijdje had gezocht op escape room aanbieding kwam ik uit op de website van escape room Deventer. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat deze escape room aan te bieden heeft. Niet elk team haalt het waardoor het echt een uitdaging wordt. In een escape room worden er een aantal raadsels en puzzels gegeven die je met je team binnen een aangegeven tijd moet op zien te lossen. Ik had het idee voorgelegd aan mijn collega’s en ze vonden het allemaal een super leuk en goed idee.