Frietwagen op locatie laten komen

2 min gelezen
Frietwagen op locatie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik vorige maand een frietwagen op locatie geregeld. Dat was iets wat zij heel erg graag wilde, omdat iedereen dan kon blijven eten. Zij was al maanden bezig met het organiseren van haar achttiende verjaardagsfeest. Het was erg leuk om te zien hoeveel moeite zij erin steekt. Zij heeft zelf een leuke zaal afgehuurd en een dj geregeld. Mijn dochter is al vanaf kleins af aan een ondernemend persoon geweest. Dat heeft haar heel erg ver gebracht, want als zij iets wilde dan ging zij dat direct regelen. Daar heb ik als moeder bewondering voor.

Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatie voor het feest

Mijn dochter maakte zich een beetje zorgen, omdat zij niet wist wat voor eten zij moest serveren op haar feest. Om haar te verrassen heb ik een frietwagen op locatie voor haar geregeld. Toen zij dat hoorde kon zij haar oren niet geloven. Zij was zo blij dat ik dat had geregeld, want zij kan zelf niet zo goed koken. Iedereen houdt natuurlijk ook van patat, dus dit was de perfecte oplossing. Ik was op dit idee gekomen toen ik laatst naar een feest van mijn nicht ging. Zij had ook een patatkraam ingehuurd voor al haar gasten en iedereen had erg genoten van het eten.

Frietwagen op locatie

Heerlijk eten

Het contact met het bedrijf waar ik de wagen van had gehuurd was erg fijn. De medewerkers waren allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Met hen sprak ik duidelijk een datum en tijd af. Op de dag van het feest waren zij stipt op tijd en gingen zij direct bakken. Iedereen bestelde frietjes en een snack naar keuze. Het was duidelijk te zien dat iedereen heel erg genoot van het lekkere patat. Mijn dochter vertelde mij achteraf dat er heel erg veel mensen naar haar toe waren gekomen en hadden gezegd dat zij de patatwagen een leuk idee vonden .