Een revolutionair hoortoestel

2 min gelezen

Een hoortoestel van deze tijd? Een hoortoestel zo revolutionair dat u snel vergeet dat u het in heeft. Dan bent u bij de hoortoestellen van Phonak aan het juiste adres. Deze apparaten werken namelijk net op een andere en betere manier dan het traditionele hoortoestel. Hierdoor kunt u de kleinste geluiden weer horen en gaat er daarom een wereld voor u open. Hoe het komt dat u de kleinste geluiden weer kunt horen is omdat het geluid in de gehoorgang wordt geplaatst precies op de plek waar het geluid wordt opgevangen. Het geluid hersteld hierdoor op de meest natuurlijke manier. Als u vragen heeft over de hoorapparaten van Phonak, kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Dit kan via het telefoonnummer 00 31 88 600 88 50. Ook kunt u natuurlijk een mailtje sturen. Dit kan via het emailadres info@Phonak.nl

Mijn ervaring met Phonak

Sinds dat ik op een wat oudere leeftijd ben gekomen, merk ik dat ik een steeds slechter gehoor heb gekregen. Ik wilde graag weer beter horen en ging daarom opzoek naar een goed hoortoestel. Mijn oude hoortoestel werkte namelijk niet meer goed. Ik wist zeker dat er een actueler hoortoestel op de markt zou zijn. En dat was ook zo. Toen ik op de site van Phonak keek, raakte ik zeer geïnteresseerd in hun hoortoestellen. Dat was dan ook de reden waarom ik contact opnam met Phonak voor een hoortoestel. Na een bezoek en wat gesprekken was het eindelijk rond: ik kreeg een hoortoestel van Phonak! Nu ik het hoortoestel veel in heb, merk ik zeker verschil. De kleine geluiden die ik altijd heb gemist, komen weer naar boven drijven! Een top apparaat.