Cryptomunten verkopen

2 min gelezen
Cryptomunten verkopen

Sinds een aantal jaar heb ik Bitcoins aangeschaft en nu ga ik deze Cryptomunten verkopen. Voordat ik tot deze aankoop was overgegaan heb ik mij eerst goed laten voorlichten. Het is per slot wel een soort belegging die je gaat maken. En zoals iedereen wel weet is beleggen niet zonder risico. Zo is het namelijk mogelijk van een inleg een leuk kapitaal op te kunnen maken. Maar het risico bestaat ook dat jouw inleg binnen een mum van tijd weg is. Daarom moet je, zodra je gaat beleggen, in welke vorm dan ook, goed de beurzen in de gaten houden. Want voordat je het weet kan jouw inleg verdubbeld zijn, maar ook helemaal verdwenen. 

Mijn aankoop had ik in een gunstige periode gedaan. Via Bitvavo heb ik deze Crypto munten aangekocht. Hiervoor moest ik eerst een wallet aanmaken, voordat ik werkelijk kon aankopen. Alles hierover was te vinden op de website van dit bedrijf. Cryptomunten verkopen

Met veel winst Cryptomunten verkopen

Na vele jaren de ups en de dows te hebben meegemaakt heb ik besloten om de munten te gaan verkopen. In de afgelopen jaren heb ik een leuke buffer op kunnen bouwen en dat kwam erg goed uit. Wij wilden namelijk een cruise vakantie gaan maken en daar kon ik het geld goed voor gebruiken.

Het omruilen van de Bitcoins naar Euro’s kon ik heel makkelijk via Bitvavo regelen. Hier zijn de volgende punten van belang:

  • Betrouwbaar
  • Snel euro’s voor je bitcoins
  • Meeste geld voor je cryptomunten
  • Lage transactiekosten

Ben jij ook van plan om Bitcoins, Altcoin of welke Crypte munt dan ook aan te schaffen, neem dan een kijkje op de site van Bitvavo. Hier staat precies wat je allemaal kan doen om deze munten aan te schaffen en tevens ook om te verkopen. Erg leuk om je hier in te verdiepen. Cryptomunten verkopen