Zeer tevreden over dit advocatenkantoor in Amersfoort

1 min gelezen
Advocatenkantoor Amersfoort

Onlangs heb ik een advocatenkantoor in Amersfoort ingeschakeld omdat ik graag kinderalimentatie wilde aanvragen. Toen mijn ex vriend en ik uit elkaar gingen hadden wij dat niet gelijk via de rechter geregeld. Hij betaalde netjes elke maand een vast bedrag. Dat hadden wij samen mondeling afgesproken en dit stond dus niet vast op papier. Nu hebben wij onlangs een heftige discussie gekregen en uit kwaadheid weigerde hij nu de alimentatie te betalen. Dit vind ik heel erg, omdat dit geld voor mijn zoontje is en niet voor mij. Omdat ik de alimentatie wil vastleggen op papier heb ik een rechtsgeleerde ingeschakeld.

Advocatenkantoor Amersfoort

Goed advies gekregen

Het advocatenkantoor in Amersfoort dat mij heeft bijgestaan heet: Delawi. Wanneer jij een juridische vraag hebt dan kan jij hier altijd contact mee opnemen. Het eerste gesprek is vrijblijvend en betaal jij geen kosten voor. De rechtsgeleerde luistert dan goed naar jouw verhaal en kan daarop jou voorzien van een goed advies. Ook over de procedure, de kosten en of het wel haalbaar is wordt gesproken. Mijn ervaring is heel positief en het werd allemaal goed geregeld. De alimentatie staat nu vast papier en mijn ex vriend kan er nu niet meer onderuit. Op de website kan jij meer informatie vinden over de rechtsgebieden van deze rechtsgeleerde.

Meer berichten